divendres, 12 de desembre del 2014



CORRENADAL
3ª Edició




 

El proper diumenge 21 de desembre els Rural Runners organitzarem la 3 ª edició del " CORRENADAL " , així donarem la benvinguda a les festes nadalenques  practicant una de les nostres aficions : córrer . 

L´activitat consistirà en anar corrent tots en grup de forma suau pels diferents carrers i camins del poble , sense cap mena d´esperit competitiu , tot disfrutant del paisatge i d´una bona companyía . A l´acabar l´activitat , tots els participants recuperarem forces  menjant  torrons i brindarem amb cava per tal de felicitar-nos les festes i així encetar aquests  Nadals .

 

LLOC:  Ajuntament de Torrefarrera ( Sortida i arribada ).

HORA : 10:00 hores

DISTÀNCIA : Realitzarem 2 distàncies diferents : 5 i 10 Km. aproximadament

PREU :  Activitat gratuïta .


Poseu-vos les bambes , roba d´esport i ………..a córrer !!!   Hi esteu tots convidats  !!!


*Activitat adreçada a majors de 18 anys  i menors de 18 anys acompanyats pel pare/mare/tutor legal .

*L'organització no es fa responsable davant d'accidents físics o materials que els corredors puguin causar als altres participants ni patir ells mateixos . Els corredors assumiran els danys que es puguin causar. Les vies per on es farà el “ Correnadal “ no estaran tallades , per tant, restaran obertes al trànsit obert de vehicles .
 

 *El corredor/a autoritza que puguin aparèixer imatges seves publicades a la web del club , o a altres webs relacionades,  així com en qualsevol publicació o fulletó que l'organització cregui oportú.  

 
 

BON NADAL I FELIÇ 2015 !!!



RURAL RUNNERS TORREFARRERA


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada